Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Astrologie

Het is dat we teveel werk hebben maar er is een videoband waarin George stapsgewijs uitlegt hoe hij tot zijn "systeem" gekomen is.

Een van de belangrijkste basisgegevens was zijn goede beheersing van de talen waardoor hij eigenlijk zo'n beetje alle literatuur kon lezen die beschikbaar was.

Later woonde hij langere tijd in Parijs waar hij Carteret ontmoette, klik hier voor Carteret , Carteret die reeds jaren aan de Zwarte Lichten had gewerkt. Uit alle contacten distileerde, George heeft de Diamant in VI, een werkbare methodiek om een horoscoop te analyseren.

Het beste boek van hem vind ik nog steeds "Perspectief en Niveau van de Horoscoop", maar dat zal wel aan mij liggen. Overigens is Handboek Astrologie ook prima de luxe! Klik hier voor zijn publicatie's

Voor mij is in ieder geval een ding overduidelijk, het enkel invoegen van de Zwarte Lichten, of enkel de Zwarte Maan, in de horoscoop is zeer duidelijk een onderschatting van de mogelijke analyse-methodieken die George ontdekt heeft.

Daarbij vinden wij het ook nog eens een popularisering en een soort "parelen voor de zwijnen gooien" om zo met astrologie om te gaan.

George heeft nog een werkboek op de plank liggen wat eerdaags uitgegeven gaat worden. Dit is een van de redenen dat we in tal van publicaties op deze site wel ideeŽn aantippen maar ze niet in zijn geheel tonen. Dan koopt u het boek immers niet meer!

Met deze video gaan we nog wel eens aan de slag, daar hoort u nog wel van!

 

 

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Horoscopen

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.