Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Zwarte Lichten astroloog Wout Hendrickx, biografisch

Zwarte Lichten astroloog Wout Hendrickx

Ik ben in 1959 in Eindhoven geboren. In 1968 ben ik met mijn familie naar Lottum, een dorpje boven Venlo, in Noord-Limburg, verhuisd. Ons huis ligt aan een natuurgebied waar ik als kleine jongen meestal na schooltijd te vinden was.

Gedurende mijn middelbare school lag mijn interse vooral bij de exacte vakken, met name natuur en scheikunde hadden mijn belangstelling. Kernfysieka in het bijzonder, de wetten van de Schepping op energie niveau interesserde mij mateloos. Gelukkig voor mij was mijn natuurkunde leraar afgestudeerd in dit onderwerp, we hadden dan ook tal van interessante gesprekken over Bohr en Einstein en wat hun theorieŽn konden betekenen voor de toekomst.

Rond mijn 14e jaar gaf een astroloog een bijzonder interessante karakterschets van mijn vader zonder dat hij hem kende en zonder de aanwezigheid van mijn vader. Dit was een bijzonder imponerende ervaring! Toen ik van de middelbare school afkwam ben ik dan ook zeer uitgebreid de astrologie gaan bestuderen, later met name de astrologie van de zwarte lichten, zoals die door Jean Carteret, George Bode en Peter Delahay ontwikkeld is.Uit deze contacten, met name met George is dan ook deze Zwarte Lichten website ontstaan.

Destijds was ik bezig een wandelende flora te worden, daar ik gedurende enkele zomers na mijn middelbare school alle natuurgebieden in de regio verkende. In die tijd zag ik al sterk verbanden tussen planeten of sterrenbeelden en bepaalde planten of bomen. Mijn liefde voor de natuur uit zich in het werk dat ik doe, naast astroloog ben ik kweker van tuinkruiden.

Gedurende mijn middelbare school periode kwam ik in contact met de ideeŽn van de Armeense ďfilosoofĒ G.I.Gurdjieff die mij duidelijk maakten dat de mens gevangen zit in zijn conditioneringen, maar de mogelijkheid in zich heeft om zich hieruit te bevrijden. Middels oefeningen en aanwijzingen uit de destijds beschikbare literatuur kon ik dit al snel beamen.

In 1986 kwam ik in contact met bloesemremedies die mij diep raakten. Enerzijds vanwege mijn interesse in de natuur en anderzijds vanwege mijn interesse in de astrologie, in de mens en zijn mogelijkheden en hoe bloesemremedies dit kunnen ondersteunen en activeren. Maar nog meer omdat ik al snel inzag dat men met behulp van bloesemremedies ook kan gaan werken aan de conditioneringen die G.I.Gurdjieff noemde. Vanaf die tijd ben ik zowel zijdelings alsmede actief betrokken geweest bij een aantal projecten waar bloesemremedies gemaakt werden, o.a. voor VSM, waardoor ik veel leerde over de verschillende wijzen van prepareren.

De momenteel door mij geprepareerde Starsign Essences klik hier, worden enkel op momenten gemaakt waarin de Zwarte Lichten sterk staan.

Jaren geleden kwam ik in contact met groepen die actief werken met de ideeŽn van G.I.Gurdjieff en dan met name de door Gurdjieff ontdekte en ontwikkelde ďMovementsĒ c.q. Tempeldansen, klik hier voor informatie.

De stroom van ervaringen die met name deze Movements opwekten zijn er voor een groot deel debet aan dat ik de Starsign Essences kon maken en dat ik de zogenaamde Zwarte Lichten in de horoscoop op een diepgaand spiritueel niveau kon ervaren en dus ook duiden voor een cliŽnt.

Vanuit een "toevallige ontmoeting", die niet zo toevallig bleek te zijn met Rob de Best, Enneagram Coach en Trainer ontstond een uniek samenwerkingsverband wat resulteerde in de methodiek "Essential Coaching".

Essential Coaching heeft zich inmiddels bewezen in het bedrijfsleven, reïntergratietrajecten etc. waarin de Starsign Essences met prachtige resultaten worden ingezet. Ook resulteerde dit contact in de opleiding Essential Coach waarin deelneemers alle "in en outs 'van het Enneagram en de toepassingen van de Starsign Essences leren kennen.

Essential Coaching, klik hier.

Starsign Essences, klik hier.

Mijn site bekijken, klik hier.

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Horoscopen

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.