Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

 

Studiegroep in Alphen aan de Rijn

Onder leiding van Enneagram coach en trainer Rob de Best

(Zelf) studiegroep Alphen aan de Rijn,

Ouspensky stelt duidelijk: ‘Op enig moment heb je een groep nodig om verder te komen’. De studiegroep in Alphen is vanuit deze visie ruim twee jaar begonnen. Tweewekelijks is er een maandagavondbijeenkomst waarbij bestudeerd wordt hoe de uitgangspunten van de traditie van de Vierde weg concreet kunnen worden toegepast in ieders dagelijkse functioneren.

Binnen de studiegroep wordt het symbool van het enneagram als studiemodel gebruikt. Hierbij gaat het nadrukkelijk niet om het platte gebruik van het enneagram als model van karaktertypering. Hierbij gaat het nadrukkelijk wel om de betekenis en toepassing van het enneagram als transformatiemodel. De bijeenkomsten van de studiegroep hebben een open karakter.

De mogelijkheid om ‘gelijkgestemden’ te ontmoeten is een belangrijke kwaliteit van de studiegroep. Voorkennis of ervaring zijn onbelangrijk, slechts de wil om (aan jezelf) te werken is het criterium om deel te nemen. Op de maandagavonden van de oneven weken in 2005 zijn de bijeenkomsten. Vanaf 19.30 is er koffie of thee. De bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00. Daarna is er gelegenheid tot napraten of bijkomen.

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Horoscopen

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.

llll