Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Werkgroep Zwarte Lichten Astrologie

Te Venlo

Ter informatie: We zijn bezig met het opstarten van een werkgroep in

Utrecht, bel voor informatie: 06 309 87 959

of mail: naar Wout

 

Afgelopen twee jaar is er met succes de Werkgroep Zwarte Lichten Astrologie ontstaan onder leiding van Wout Hendrickx.

Enthousiaste astrologen uit heel Nederland namen de moeite om naar Venlo te reizen om zich te verdiepen in de Zwarte Lichten Astrologie.

De centrale methodiek in deze werkgroep is de analyse van de "Sterktebepaling" van de Lichten en Planeten, dit in relatie tot de gehele horoscoop . Wat sterk staat kan immers op de voorgrond van de horoscoop treden. Het systeem van sterktebepaling wordt op aanschouwelijke wijze uit de doeken gedaan. De aldus gewichelde horoscoop is daarna uitgangspunt om de invloed van progressies te duiden. Tal van interessante horoscopen werden op deze manier uitgewerkt, o.a. die van wijlen Theo van Gogh.

De werkgroep werkt via het idee van open vragen in plaats van een vast omlijnd programma. Op deze wijze komen de vragen die voor de deelnemers actueel zijn veel beter aan bod en wordt de ruimte voor creativiteit benut. Deze aanpak bleek zelfs bij geoefende astrologen de wenkbrauwen te fronsen vanwege haar doeltreffendheid.

We willen de bezoekers van deze site de gelegenheid bieden om deel te nemen aan de werkgroep die dit najaar 2007 in Venlo wederom zal plaatsvinden. Mocht u interesse hebben, over voldoende astrologische basiskennis beschikken èn daarbij voldoende algemene bagage hebben, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

De data voor komend najaar worden binnenkort bekend gemaakt.

De kosten zijn 25,00 Euro per dag, inclusief koffie (Kenia AA) en hapjes ( Thais, Turks etc)

Met vriendelijke groeten namens de werkgroep.

Voor informatie belt u 06 309 87 959

 

Hier een reactie van een deelnemer:

“Ben al jaren bezig met de astrologie van Bode. Ik krijg de theorie en betekenis van de Zwarte Lichten steeds beter in de vingers. Maar dat wichelen, wat een crime. Begon steeds opnieuw met zijn boek “Niveau en Perspectief in de horoscoop” in de hand, maar gaf het na verloop van tijd weer op. In de werkgroep van Wout Hendrickx leerde ik eindelijk op gestructureerde wijze de sterktebepaling van de horoscoop op te zetten”!

 

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.

llll